Kategorier

Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut i sverige,Tillverkare auktorisation

SEK1,039.36  SEK519.68Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Mammut 008002
  • 5911 antal i lager
  • Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut i sverige,Tillverkare auktorisation
Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut i sverige,Tillverkare auktorisation_checkout
Mammut handskar Mammut Klättring via ferrata , Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut i sverige,Tillverkare auktorisation Mammut shellbyxor,bekväm

Nästa generation av Mammut s Tec steg set innehåller de senaste resultaten från säkerhetsforskningen: De elastiska karbinhake armarna har därmed en mycket stark och robust konstruktion. Dessutom har bromskraftskurvan för bandet bromsen vidare optimerats för att göra Tec steg sätter bromsen faller ännu mer försiktigt och därmed bättre skydda kroppen. Den maximala kraften effekt har också minskat. Även i fallet med en 180 graders missbruk (en karbinhake på styrkabeln, den andra på klättersele) de Tec Step uppsättningar kommer att hålla ett fall säkert. Classic Via Ferrata karbinhake med Knappslås och låsmekanismen är lätt att använda tack vare kombinationen av ett syntetiskt material och en metallkassett på grinden. Den robusta och stilfulla Tec steg påse innehåller en via ferrata säkerhetskort med förklaringar om korrekt användning av via ferrata set.
Perfekt för:
Via Ferrata
Funktioner:
Längd: 90 cm
Vikt [g]: 430

Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på Mammut billiga stockholm, din onlinebutik specialiserad på friluftslivmaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Via ferrata produkter från Mammut. Kolla in friluftslivprodukterna som är listade här som Mammut Tec Step Classic 2, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Beskrivning


Mammut - Klättring - Via ferrata

Copyright © 2018 www.kutikutispa.com. Powered by kutikutispa.com